Symfonisch Blaasorkest Gaanderen

header afbeelding header afbeelding header afbeelding header afbeelding header afbeelding

Fotoalbum

Laatste twitter foto's

Hier ziet u de laatste foto's die op onze Twitterpagina zijn verschenen. Blijf op de hoogte via Twitter en Facebook.

Party Time met Jong SBOG - November 2018

Met het oog op het 60-jarig jubileum brachten de jonge musici onder de naam 'Jong SBOG' samen met collega's en leeftijdsgenoten uit de regio een muzikale avond op zaterdag 3 november..

Tuinconcert 2018

Het traditionele 'Tuinconcert' bij het onland vond plaats op zondag 17 juni, exact 60 jaar na oprichting van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen.
Foto's Han Gerritsen.

Memorial Concert 2018

Het 'Memorial Concert' vond plaats op zaterdagavond 21 april in de Nederlands Gereformeerde Kerk te Doetinchem. Symfonisch Blaasorkest Gaanderen tezamen met een uniek groot gemengd koor, dat is gevormd door de leden van het Gaanderens Mannenkoor, het parochiekoor uit Gaanderen en Bergh's Vocaal. Alle drie koren van dirigent en koorrepetitor Ben Simmes. Als solisten traden op de sopranen Ellen Pieterse, Marjo Harmsen en Ans Weide, alsmede de tenor Hans Vriezen.
Foto's Han Gerritsen.

Music4All Jubileumconcert 2018

Het openingsconcert in een serie van concerten waarmee SBOG, samen met haar publiek, haar zestigste verjaardag op muzikale wijze viert.
Foto's Han Gerritsen.

Bevrijdingsconcert 2017

Er moesten stoelen bij! We kijken terug op een fantastisch Bevrijdingsconcert. Dank je wel publiek, sponsoren, solisten, Oranje Comité Gaanderen, Prins Bernard Cultuurfonds en Gemeente Doetinchem. Graag tot een volgende keer.
Foto's Han Gerritsen.

Jeugdkamp 2017

Gezellige kinderen, mooi weer, leuke spelletjes, lekker eten en een bonte avond.. Kortom alles aanwezig voor een geslaagd SBOG-Regenboogkamp.

Happy Valentine 2016

Foto's gemaakt tijdens het Happy Valentine concert op 13 februari 2016. Klik op een foto om deze te vergroten. Klik naast de foto of druk de Esc toets in om terug te gaan naar het overzicht.

Christmas Sing Along 2014

Foto's gemaakt tijdens het concert 'Christmas Sing Along' op 23 december. Klik op een foto om deze te vergroten. Klik naast de foto of druk de Esc toets in om terug te gaan naar het overzicht. De foto's zijn gemaakt door Mark Schiedon.