SBOG op kasteel ‘De Slangenburg’

Op 29 juni a.s. kunt u een luchtige, muzikale wandeling maken rondom kasteel De Slangenburg, gelegen aan de oostzijde net buiten Doetinchem. U loopt een route die langs verschillende ensembles van SBOG leidt, gevormd door de orkestleden. Onderweg komt u ook tal van beeldende kunstenaars tegen. Bij slecht weer is er een aangepast programma in het koetshuis.

Op 29 juni a.s. kunt u een luchtige, muzikale wandeling maken rondom kasteel De Slangenburg, gelegen aan de oostzijde net buiten Doetinchem. U loopt een route die langs verschillende ensembles van SBOG leidt, gevormd door de orkestleden. Zo zijn er twee blaaskwintetten, een zogenaamd clarinet choir, een fluit- en een saxofoonkwartet en een koperensemble. Uw wandeling eindigt op de binnenplaats van het kasteel, alwaar eerst het opleidingorkest acte de présence geeft en daarna het volledige groot orkest te zien en te horen is.

Het programma is zeer gevarieerd en strekt zich uit van barok tot eigentijds.

Dit concert met haar bijzondere formule komt dit jaar eenmalig in de plaats van het traditionele, jaarlijkse tuinconcert bij Het Onland. Dus bent u een trouwe bezoeker van het tuinconcert en wilt u ook nu weer genieten van mooie ‘open air’ muziek, kom dan ditmaal naar De Slangenburg.

Het optreden vangt aan om 14.00 duurt tot ca. 17.00 uur. De toegang is vrij. U kunt uw waardering laten blijken in de vorm van een vrije gift.

Wij hopen wij u te mogen begroeten!