Kaartverkoop ‘Spotlights on West Side Story’ volop gaande!

Met Joke de Kruijf, Rutger de Vries, Marlies Claasen, Belinda Kamps, Marieke Visser, Elène Vaye en Martje van de Kamp

Een bijzonder concert met hoge verwachtingen, op zaterdag 18 november in de grote zaal van theater Amphion te Doetinchem. Dat mag gerust worden gezegd. Zoals de titel laat zien, staat de muziek uit West Side Story die avond centraal. Deze befaamde musical gaat over twee rivaliserende bendes, de Jets en de Sharks en over de verboden liefde tussen Tony en Maria, die er deel van uitmaken. U hoort en ziet een concertante versie, met vrijwel alle highlights uit dit meesterwerk van componist Leonard Bernstein en tekstschrijver Stephen Sondheim, waaronder America, One Hand One Heart, Maria en Somewhere. Allemaal even indrukwekkend en ontroerend ook. De kaartverkoop verloopt gestaag, dus wacht niet te lang met reserveren om zeker te zijn van een goede plaats.

Solisten die het verschil maken

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we, als Symfonisch Blaasorkest Gaanderen en tevens de maker van deze productie, een zestal vocale solisten weten aan te trekken die ertoe doen. Zo wordt de rol van Maria gezongen door niemand minder dan musicalster Joke de Kruijf, terwijl Rutger de Vries de rol van Tony voor zijn rekening neemt. Hem kennen we o.a. als winnaar van het TV-programma Una Voce Particolare en van de hoofdrol in Jesus Christ Superstar in de Winterswijkse Steengroeve. Verder vertolken Belinda Kamps, Marieke Visser, Elène Vaye en Martje van de Kamp prachtige vocale rollen. Allemaal bekende namen in de wijde regio. Daarnaast ziet en hoort u ook Marlies Claasen. Zij neemt u als verteller mee van song naar song, waardoor u het gehele verhaal van West Side Story van zó dichtbij meemaakt alsof u er zelf bij betrokken bent.

Jubilerende chef-dirigent Joop Boerstoel

West Side Story wordt vertolkt na de pauze, in het tweede deel van het concert. Als muzikale warming-up kunt u voor de pauze genieten van een fraai uitgekiend programma, waarin u Marlies Claasen ook vocaal gaat horen, samen met het orkest. Het hele concert staat in het teken van het 25-jarig jubileum van Joop Boerstoel, als chef-dirigent van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen en tevens artistiek leider van dit concert.

Reserveer snel en verzeker u van een goede plaats

De toegang bedraagt € 25,00 per persoon, inclusief pauzedrankje en garderobe. Wilt u deze unieke avond niet missen, bent u benieuwd naar het complete programma en wilt u een goede plaats? Reserveer dan tijdig via www.amphion.nl.

Word Vriend van SBOG en profiteer van 30% korting

Liefhebbers, die zijn aangesloten bij de Stichting Vrienden Symfonisch Blaasorkest Gaanderen, worden in de gelegenheid gesteld tegen gereserveerd tarief kaarten te bestellen via de Stichting. Zij krijgen € 7,50 korting per toegangskaart en zijn daarover al persoonlijk geïnformeerd.

Wilt u ook van zo’n korting profiteren en tevens het orkest een muzikaal warm hart toedragen? Word dan ook Vriend. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en telefoonnummer. Er wordt dan per omgaande contact met u opgenomen. Reserveer in dat geval niet zelf rechtstreeks uw kaarten. Zodra u Vriend bent regelt de Stichting dat voor u, indien u het concert wilt bezoeken.