Wat kunt u de komende tijd van ons verwachten?

Hieronder ziet u in het kort wat u de komende tijd van ons kunt verwachten. Noteer de data nu alvast in uw agenda. Over elke activiteit volgt telkens tijdig nadere informatie. Bezoek daarvoor regelmatig even onze website en volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter. We hopen u weer vaak te mogen begroeten!

 

 

Zondag 3 juli - Tuinconcert bij herberg Het Onland

Kenners weten hoe sfeervol dit jaarlijkse openluchtconcert is, in de fraaie ambiance van de tuin van herberg Het Onland, aan de Rekhemseweg tussen Doetinchem en Gaanderen. Geniet onder het genot van een koffie, thee en als u wilt een hapje en een drankje van een luchtig en gevarieerd zomerconcert. Aanvang 11.00 uur.

Zondag 27 november - Vrienden- en donateursconcert in De Pol

Zoals ieder jaar geeft het Symfonisch Blaasorkest Gaanderen speciaal voor haar vaste aanhang en sponsoren een zorgvuldig samengesteld concert op thuisbasis De Pol in Gaanderen. Vrienden die zijn aangesloten bij de Stichting Vrienden SBOG en ook onze sponsoren ontvangen hiervoor een uitnodiging. Donateurs hebben gratis toegang met twee of meer personen, afhankelijk van hun donateurskaart. Aanvang 11.00 uur.