Rabo ClubSupport voor SBOG

Stem op ons tussen 4 en 25 oktober, zo steunt u ons kosteloos!

De afgelopen jaren heeft Symfonisch Blaasorkest Gaanderen met succes deelgenomen aan de Rabobank Clubkas Campagne, tegenwoordig ‘Rabo ClubSupport’ genaamd. Dit heeft ons in deze relatief korte tijd meer dan € 2.500 opgeleverd, dankzij allen die op onze vereniging hebben gestemd en ons zodoende hebben gesteund!

Mede gelet op dit eerdere succes, hebben we besloten ook dit jaar weer mee te doen aan deze waardevolle actie. Dit betekent dat u als lid van Rabobank Graafschap, in de periode van 4 tot 25 oktober, uw stem kunt uitbrengen op Symfonisch Blaasorkest Gaanderen als uw favoriete vereniging. Hoe meer stemmen een deelnemende vereniging of club heeft gekregen, hoe hoger het geldbedrag is dat men ontvangt.

Logo Rabo ClubSupport

Het bedrag dat we hopen binnen te halen willen we graag gebruiken voor het op peil houden van het instrumentarium voor onze jeugd en voor de succesvolle jaarlijkse cursus Muziek Maak Je Zelf, bestemd voor de allerjongsten. Het zou fantastisch zijn als u, uw familie en/of uw vrienden ons willen steunen, door op ons te stemmen tijdens deze campagne.

Leden van de Rabobank Graafschap ontvangen via de post een stemkaart met een stemcode en de link naar de stemsite. Bent u nog geen lid, dan kunt u dat kosteloos worden.

Zoals gezegd loopt de actie van 4 tot 25 oktober. Wij zijn u bij voorbaat zeer erkentelijk voor uw steun!