Reserveer tijdig en bestel nu uw kaarten voor Kometen met Kerst op 14 december a.s.

Onder de artistieke leiding van dirigent Joop Boerstoel, presenteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen dit jaar de serie ‘Vierjaargetijden Concerten’. Een muzikaal vierluik, bestaande uit vier concerten, verdeeld over het jaar, op vier verschillende locaties, met uiteenlopend karakter en met diverse gasten.

Het vierde en tevens laatste concert in deze reeks getiteld 'Kometen met Kerst' vindt plaats op zaterdagavond 14 december in schouwburg Amphion te Doetinchem. U kunt daarvoor nu al uw kaarten bestellen.

‘Kometen met Kerst’ is een heel origineel, authentiek en bovenal verrassend verhaal, speciaal voor deze voorstelling geschreven en geregisseerd door Theo Soontiëns en uitgevoerd door Symfonisch Blaasorkest Gaanderen, tezamen met de zangeressen van Luscinia (Ulftse Nachtegalen) en de dansers van Lèfamm. Het concertante verhaal gaat over de jonge Bisorea die, aangetrokken door een nieuw ontdekte komeet, op reis gaat. Samen met de oude Zaharra, vertelt Bisorea het verhaal zelf. Het geheel wordt omlijst door breed scala van herkenbare muziek en dans, passend in de periode van Kerst. Het optreden vangt aan om 20.00 uur.

Toegangskaarten kosten € 17,50 p.p. (incl. garderobe) en zijn tijdens kantooruren verkrijgbaar aan de kassa van schouwburg Amphion. Online bestellen kan op amphion.nl.