Vierjaargetijden Concerten: 'Lentekriebels'

Met het succesvolle jubileumjaar nog maar net achter de rug, presenteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen dit jaar vier verrassende concerten op vier verschillende locaties in de regio. Eén voor elk jaargetijde, zo verraadt de titel van de concertreeks. Het eerste concert, genaamd ‘Lentekriebels’ kondigt het voorjaar aan en vindt plaats op zondagochtend 7 april a.s. in sport- en cultureel centrum De Pol te Gaanderen, de vertrouwde thuisbasis voor het orkest en de vele vaste concertbezoekers. Te gast is Muziekvereniging De Club uit Didam, die dit jaar haar 125-jarig jubileum viert. Beide orkesten nemen de helft van het concert voor hun rekening.


Met het succesvolle jubileumjaar nog maar net achter de rug, presenteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen dit jaar vier verrassende concerten op vier verschillende locaties in de regio. Eén voor elk jaargetijde, zo verraadt de titel van de concertreeks.

Het eerste concert, genaamd ‘Lentekriebels’ kondigt het voorjaar aan en vindt plaats op zondagochtend 7 april a.s. in sport- en cultureel centrum De Pol te Gaanderen, de vertrouwde thuisbasis voor het orkest en de vele vaste concertbezoekers. Te gast is Muziekvereniging De Club uit Didam, die dit jaar haar 125-jarig jubileum viert. Beide orkesten nemen de helft van het concert voor hun rekening. 

Het programma vermeldt een gevarieerd en veelbelovend repertoire, zoals de bekende Armenian Dances van Alfred Reed en het meer ingetogen Dusk van Steven Bryant. Filmmuziek liefhebbers komen aan hun trekken met Far and Away van John Williams. Kortom, heel veel moois op één ochtend door twee orkesten uit de 1e Divisie, dat wordt muzikaal genieten. 

Bent u benieuwd naar het complete programma, bezoek dan zelf het concert. De aanvang is om 11.00 uur. De toegang bedraagt € 10,00 p.p. Donateurs en vrienden hebben vrije entree op vertoon van resp. een geldige donateurskaart (2019), dan wel de uitnodigingsbrief voor dit concert.

U bent van harte welkom!