Wibi Soerjadi soleert bij Symfonisch Blaasorkest, reserveer nu!

Op zaterdagavond 8 december a.s. trakteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen muziekliefhebbers uit de wijde regio op een schitterende grande finale, ter afsluiting van haar jubileumjaar. Na de diverse muzikale hoogtepunten die de 60-jarige vereniging eerder dit jaar al liet zien en horen, kunt u die avond genieten van een indrukwekkend galaconcert in de Rabobankzaal van schouwburg Amphion te Doetinchem. Het concert vangt aan om 20.00 uur. Niemand minder dan pianovirtuoos Wibi Soerjadi is te gast. Op adembenemende wijze zal hij het eerste deel uit het befaamde Pianoconcert nr. 1 van Pjotr Iljitsj Tsjajkovski vertolken en ook het quasi-swingende Rhapsody in Blue van George Gershwin. Verder speelt het orkest onder meer het zeer temperamentvolle El Camino Real van Alfred Reed en delen uit de Symphony no. 10 van Don Gillis.


Op zaterdagavond 8 december a.s. trakteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen muziekliefhebbers uit de wijde regio op een schitterende grande finale, ter afsluiting van haar jubileumjaar. Na de diverse muzikale hoogtepunten die de 60-jarige vereniging eerder dit jaar al liet zien en horen, kunt u die avond genieten van een indrukwekkend galaconcert in de Rabobankzaal van schouwburg Amphion te Doetinchem. Het concert vangt aan om 20.00 uur.

 

Niemand minder dan pianovirtuoos Wibi Soerjadi is te gast. Op adembenemende wijze zal hij het eerste deel uit het befaamde Pianoconcert nr. 1 van Pjotr Iljitsj Tsjajkovski vertolken en ook het quasi-swingende Rhapsody in Blue van George Gershwin. Verder speelt het orkest onder meer het zeer temperamentvolle El Camino Real van Alfred Reed en delen uit de Symphony no. 10 van Don Gillis.

Bent u benieuwd naar het complete programma en wilt u getuige zijn van de unieke combinatie van pianist Soerjadi en Symfonisch Blaasorkest Gaanderen? Verzeker u dan tijdig van uw plaatsen en bestel nu alvast uw toegangskaarten. Deze kosten € 22,50 p.p. inclusief garderobe en een pauzedrankje en zijn verkrijgbaar via amphion.nl en aan de receptie van de schouwburg.