Stem op ons voor de titel ‘Vereniging van het jaar’

Onderstaand fantastisch initiatief komt van onze saxofoniste Marleen Gerritsen (20). We hopen dat u ook gaat stemmen! Lees daarom snel verder… Beste allemaal, graag wil ik samen met u het 60-jarig Symfonisch Blaasorkest Gaanderen (SBOG) verrassen met een heel leuk jubileumcadeau! Onlangs viel mijn oog op de verkiezing 'Vereniging van het jaar'. Al langer vond ik het hoog tijd worden dat eenieder die op een of andere wijze zijn of haar steentje bijdraagt aan onze vereniging eens in het zonnetje wordt gezet voor het vele harde werk dat wordt verricht, als vrijwilliger! Vandaar dat ik SBOG in overleg met het bestuur heb opgegeven. Het verheugt me dat onze inschrijving inmiddels is gehonoreerd en ik u kan laten weten dat wij officieel zijn GENOMINEERD voor de verkiezing VERENIGING VAN HET JAAR!!


Onderstaand fantastisch initiatief komt van onze saxofoniste Marleen Gerritsen (20). We hopen dat u ook gaat stemmen! Lees daarom snel verder…

Beste allemaal,

Graag wil ik samen met u het 60-jarig Symfonisch Blaasorkest Gaanderen (SBOG) verrassen met een heel leuk jubileumcadeau!

Onlangs viel mijn oog op de verkiezing 'Vereniging van het jaar'. Al langer vond ik het hoog tijd worden dat eenieder die op een of andere wijze zijn of haar steentje bijdraagt aan onze vereniging eens in het zonnetje wordt gezet voor het vele harde werk dat wordt verricht, als vrijwilliger! Vandaar dat ik SBOG in overleg met het bestuur heb opgegeven.

Het verheugt me dat onze inschrijving inmiddels is gehonoreerd en ik u kan laten weten dat wij officieel zijn GENOMINEERD voor de verkiezing VERENIGING VAN HET JAAR!!

Wat houdt het in en hoe werkt het?

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NCF, Kunstbende en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst), samen met de Rabobank. Tot en met 23 april konden zowel sport- als cultuurverenigingen zich opgeven. Samen met vier andere verenigingen (allemaal sport) zijn wij genomineerd in de Gemeente Doetinchem.

Er zijn gemeentelijke, provinciale en landelijke winnaars. Eerst wint per gemeente de sport- of cultuurvereniging met de hoogste score. Deze wordt bepaald op basis van de meeste stemmen en hoogste waardering. Daarna wint ook in iedere provincie een sport- of cultuurvereniging met de hoogste score. Uit alle provinciewinnaars worden er drie per categorie gekozen die uiteindelijk naar de landelijke finale gaan. Tijdens de Nationale Sportweek in september selecteert de vakjury de landelijke winnaars in beide categorieën. Zij winnen masterclasses die worden gegeven door professionals en krijgen tevens een professionele promotiefilm over de vereniging. 

De vakjury bestaat onder andere uit zeilster Marit Bouwmeester, choreograaf Juvat Westendorp, de beachvolleyballers Brouwer & Meeuwsen, presentator Erik van der Hoff, hockeyer Robbert Kemperman en zanger Lucas Hamming.

Doet u mee en helpt u ons naar de finale?

Het zou geweldig zijn als u vóór 20 mei a.s. op ons gaat stemmen. En ook als u het voortzegt aan uw familie, vrienden, kennissen en collega’s. Degenen die gaan stemmen kunnen eveneens mooie prijzen winnen, zoals een overnachting op Papendal, tickets voor het Lowlands Festival, Tivoli-Vredenburg of het EK Beachvolleybal of een TeamNL kledingpakket.

Hoe kunt u stemmen?

Stemmen kan via: www.verenigingvanhetjaar.nl/#did7615

Meer informatie staat op: www.verenigingvanhetjaar.nl/
Promotiemateriaal is te vinden via: www.verenigingvanhetjaar.nl/promotiemateriaal

Laten we 'Vereniging van het jaar' worden!!!

 

Met muzikale groet,
Marleen Gerritsen