Opzienbarend Movie Night Concert, beleef het mee, reserveer nu!

Wat zouden films zijn zonder muziek? U kent ze wel, namen als John Williams, Ennio Morricone, Hans Zimmer en ga zo maar door. Allen schreven zij legendarische filmmelodieën, van klassiek tot futuristisch en van triest tot vreugdevol. Op vrijdagavond 17 november presenteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen, onder leiding van haar vaste dirigent Joop Boerstoel, het veelbelovende en verrassende Movie Night Concert. U kunt een avond lang genieten van de mooiste filmmelodieën en schitterende beelden! Het concert vindt plaats in de Rabobankzaal van Schouwburg Amphion te Doetinchem, aanvang 20.00 uur. Toegangskaarten kosten € 15,00 en zijn nu reeds verkrijgbaar via https://www.amphion.nl/programma/symfonisch-blaasorkest-gaanderen-sbo-movie-night-concert/17-11-2017-20-00/ of aan de kassa van het theater.

Wat zouden films zijn zonder muziek? U kent ze wel, namen als John Williams, Ennio Morricone, Hans Zimmer en ga zo maar door. Allen schreven zij legendarische filmmelodieën, van klassiek tot futuristisch en van triest tot vreugdevol. Op vrijdagavond 17 november presenteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen, onder leiding van haar vaste dirigent Joop Boerstoel, het veelbelovende en verrassende Movie Night Concert. U kunt een avond lang genieten van de mooiste filmmelodieën en schitterende beelden! Het concert vindt plaats in de Rabobankzaal van Schouwburg Amphion te Doetinchem, aanvang 20.00 uur. Toegangskaarten kosten € 15,00 en zijn nu reeds verkrijgbaar via https://www.amphion.nl/programma/symfonisch-blaasorkest-gaanderen-sbo-movie-night-concert/17-11-2017-20-00/  of aan de kassa van het theater.

Oud-Doetinchemmer Erik Plageman, bekend van TV en theatershows, waaronder de musical over Suske en Wiske, leidt u door het gevarieerde en zorgvuldig samengestelde programma. In de rol van regisseur neemt hij u mee in de wereld van de film en beleeft u hoe films tot stand komen, vroeger en nu.

Symfonisch Blaasorkest Gaanderen wordt vergezeld door Cinema Voices. Een speciaal voor dit concert samengestelde 8-koppige zangformatie, die de vele backing vocals momenten voor haar rekening neemt. Samen met orkest en zang betreedt ook dansgroep Lèfamm het podium. Zij boekten internationaal succes, onder meer in New York. En ja, tijdens een concert als dit mag de ‘dance movie’ natuurlijk niet ontbreken. 

Het Movie Night Concert omvat maar liefst zeven programmablokken. In elk blok staat een filmcomponist of een bepaald thema centraal, bijvoorbeeld slapsticks, oorlog- en animatiefilms. U kunt onder meer luisteren naar muziek uit Once Upon a Time in the West, The Mission, Star Wars, Harry Potter, Frozen, Pirates of the Caribbean, Band of Brothers, Saturday Night Fever, Beauty and the Beast en The Wiz. Bent u benieuwd naar het complete programma, kom dan zelf kijken en luisteren en reserveer tijdig uw kaarten om u te verzekeren van een plaats in de zaal.