Bestel nu al kaarten voor ons spetterende Movie Night Concert

Wat zouden films zijn zonder muziek? U kent ze wel, namen als John Williams, Ennio Morricone, Hans Zimmer en ga zo maar door. Allen schreven zij legendarische filmmelodieën, van klassiek tot futuristisch en van triest tot vreugdevol. Na het succesvolle 3FM Serious Request benefietconcert ‘Help Unlimited!’, presenteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen thans het veelbelovende en verrassende ‘Movie Night Concert’. Geniet een avond lang van de mooiste filmmelodieën en schitterende beelden! Het concert vindt plaats in de Rabobankzaal van schouwburg Amphion te Doetinchem en vangt aan om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten € 15,00. U kunt nu al kaarten bestellen! Ga naar www.amphion.nl.

Wat zouden films zijn zonder muziek? U kent ze wel, namen als John Williams, Ennio Morricone, Hans Zimmer en ga zo maar door. Allen schreven zij legendarische filmmelodieën, van klassiek tot futuristisch en van triest tot vreugdevol.  

Na het succesvolle 3FM Serious Request benefietconcert ‘Help Unlimited!’, presenteert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen thans het veelbelovende en verrassende ‘Movie Night Concert’. Geniet een avond lang van de mooiste filmmelodieën en schitterende beelden!

Het concert vindt plaats in de Rabobankzaal van schouwburg Amphion te Doetinchem en vangt aan om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten € 15,00.

U kunt nu al kaarten bestellen! Ga naar www.amphion.nl.