Jong SBOG laat zich horen op 25 juni!

Als opmaat naar de zomervakantie zullen alle jeugdleden van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen alleen of in duo’s hun muzikale vorderingen laten horen tijdens de voorspeelmiddag “Jong SBOG laat zich horen!”. Nog niet zo lang geleden hebben alle jeugdleden samen een gezellig SBOG-jeugdkamp met elkaar beleefd. Het thema van dit kamp was “Alle kleuren van de regenboog”. Jong SBOG zet dit thema voort tijdens de voorspeelmiddag en de verschillende melodieën zullen net zo kleurrijk klinken als de kleuren van de regenboog. U bent van harte welkom om zondagmiddag 25 juni om 15.00 uur in sport- en cultureel centrum De Pol in Gaanderen te komen luisteren naar enthousiaste muzikanten die kleurrijke klanken zullen laten horen. De toegang is gratis!

Als opmaat naar de zomervakantie zullen alle jeugdleden van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen alleen of in duo’s hun muzikale vorderingen laten horen tijdens de voorspeelmiddag “Jong SBOG laat zich horen!”.  Nog niet zo lang geleden hebben alle jeugdleden samen een gezellig SBOG-jeugdkamp met elkaar beleefd. Het thema van dit kamp was  “Alle kleuren van de regenboog”. Jong SBOG zet dit thema voort tijdens de voorspeelmiddag en de verschillende melodieën zullen net zo kleurrijk klinken als de kleuren van de regenboog.   

Naast solo-optredens en duetten kunt u ook genieten van optredens van ons startersorkest en het opleidingsorkest. Beide orkesten staan onder leiding van dirigent Bas Koolenbrander. Onze allerjongste muzikanten van Muziek Maak Je Zelf zullen onder leiding van hun juf Lucie de beginselen van het musiceren laten horen en zij ontvangen tevens hun Muziek Maak Je Zelf-diploma. 

U bent van harte welkom om zondagmiddag 25 juni om 15.00 uur in sport- en cultureel centrum De Pol in Gaanderen te komen luisteren naar enthousiaste muzikanten die kleurrijke klanken zullen laten horen. De toegang is gratis!