Concert op zondag 7 november in De Pol-Concert

Concert op zondag 7 november in De Pol

Eindelijk kunnen we ons weer laten horen!


U heeft ons helaas lang moeten missen en wij u ook. Vanwege de coronasituatie moesten we alle geplande concerten annuleren, sinds het begin van de coronacrisis.

Maar binnenkort laten we weer van ons horen! Op zondag 7 november a.s. treedt ons complete orkest voor het voetlicht in sport- en cultureel centrum De Pol te Gaanderen. 'Tutti' zoals dat in muziektermen heet. De aanvang is 11.00 uur en de zaal is open vanaf 10.30 uur.

Variatie alom

Onder de vertrouwde muzikale leiding van dirigent Joop Boerstoel, kunt u kijken en luisteren naar een heel gevarieerd en boeiend programma. Zo klinken er originele werken van onder meer Johan de Meij, Philip Sparke, Rossano Galante, Kevin Houben en Christiaan Janssen. Verder wordt een uitstapje gemaakt naar de film en musical, met hoogtepunten uit The Phantom of the Opera van Andrew Lloyd Webber. Liefhebbers van een goede, stevige mars komen aan hun trekken met The Washington Post van John Philip Sousa.

Bent u benieuwd naar het complete programma, bezoek dan zelf het concert. We zien er naar uit u (weer) te mogen begroeten!

Belangrijk in verband met de coronamaatregelen

Coronatoegangsbewijs en legitimatie aan de kassa verplicht!
Heeft u nog niet gereserveerd? Dan kunt u dit ook bij de kassa doen.

In het kader van de coronamaatregelen zoals die sinds 25 september bij concerten van kracht zijn, dient u te reserveren.

Verder dient u bij de ingang van de zaal uw coronatoegangsbewijs te tonen en moet u zich desgevraagd kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs).

Wij mogen enkel bezoekers toelaten waarvan het coronatoegangsbewijs bij het scannen een groen vinkje oplevert.

Heeft u nog geen coronatoegangsbewijs op uw mobiele telefoon of op papier, kijk dan op www.coronacheck.nl hoe u dit eenvoudig verkrijgt, als u bent gevaccineerd, of als u een negatieve testuitslag heeft die niet ouder is dan 24 uur, dan wel als u aantoonbaar Covid-19 heeft gehad.

Misschien vindt u dit allemaal best ingewikkeld. Vraag dan aan familie of vrienden om u vooraf tijdig even te helpen.

Uitsluitend betalen met de PIN-pas

De entree voor dit concert bedraagt € 10,00 p.p. U kunt uitsluitend met uw PIN-pas aan de kassa betalen, bij voorkeur contactloos.

Donateurs hebben vrije entree op vertoon van hun donateurskaart voor 2021 of 2022. Ook de ‘vrienden van SBOG’ hebben vrije entree, op vertoon van hun uitnodiging. Altijd wel vooraf online reserveren!

Heel graag tot ziens op 7 november!

Meer informatie

Leverdatum 07 november 2021 11:00
Te bestellen t/m 05 november 2021 23:00
Locatie Sport- en Cultureel Centrum De Pol
Wij accepteren geen inschrijvingen meer