Agenda

nov 07

Tijdstip: 11:00 Sport- en Cultureel Centrum De Pol
Sport- en Cultureel Centrum De Pol
Pelgrimstraat 61, 7011 BJ Gaanderen, Netherlands

Eindelijk kunnen we ons weer laten horen!


U heeft ons helaas lang moeten missen en wij u ook. Vanwege de coronasituatie moesten we alle geplande concerten annuleren, sinds het begin van de coronacrisis.

Maar binnenkort laten we weer van ons horen! Op zondag 7 november a.s. treedt ons complete orkest voor het voetlicht in sport- en cultureel centrum De Pol te Gaanderen. 'Tutti' zoals dat in muziektermen heet. De aanvang is 11.00 uur en de zaal is open vanaf 10.30 uur.

Variatie alom

Onder de vertrouwde muzikale leiding van dirigent Joop Boerstoel, kunt u kijken en luisteren naar een heel gevarieerd en boeiend programma. Zo klinken er originele werken van onder meer Johan de Meij, Philip Sparke, Rossano Galante, Kevin Houben en Christiaan Janssen. Verder wordt een uitstapje gemaakt naar de film en musical, met hoogtepunten uit The Phantom of the Opera van Andrew Lloyd Webber. Liefhebbers van een goede, stevige mars komen aan hun trekken met The Washington Post van John Philip Sousa.

Bent u benieuwd naar het complete programma, bezoek dan zelf het concert. We zien er naar uit u (weer) te mogen begroeten!

Belangrijk in verband met de coronamaatregelen:
Reserveren vooraf + coronatoegangsbewijs en legitimatie aan de kassa verplicht!

apr 24

Tijdstip: 20:00 -22:30 Schouwburg Amphion
Schouwburg Amphion
Hofstraat 159, 7001 JD Doetinchem
€ 5,00
€5,00